Newtrend Infrarood sauna’s

Infraroodsauna, gezondheid en Newtrend

Infraroodsauna, gezondheid en Newtrend

Er worden veel positieve werkingen gekoppeld aan het gebruik van een infrarood sauna. Onze gezondheid zou veel baat hebben bij het regelmatig verblijven in een infrarood cabine. Of het echt zo is, blijft de vraag. Vast staat dat het gewoon prettig is en zeker niet ongezond.

Regelmatig in een infrarood sauna zitten heeft positieve effecten op onze gezondheid. Spierpijn wordt een stuk minder en zelfs klachten door gewrichtsstoornissen als reuma worden minder door de werking van infrarood straling. Omdat door de IR straling het lichaam van binnenuit wordt opgewarmd, worden verschillende fysieke processen gestimuleerd. Denk daarbij aan doorbloeding, stofwisseling en versoepeling. Processen die door extra stimulering leiden tot een betere gezondheid.

Althans, dat wordt beweerd.* Er is voor de meeste claims geen wetenschappelijk bewijs gevonden. Verschillende onderzoeken hebben weliswaar kleine positieve effecten gevonden, maar het gaat te ver om te zeggen dat men gezond wordt door frequent gebruik van een infrarood sauna.

Daarom doen wij van Newtrend ook geen uitspraken over de voordelen op het gebied van gezondheid. Wat we wel mogen en durven te zeggen is dat u zich gewoon beter gaat voelen. Ga regelmatig in uw infrarood sauna zitten en ervaar het ontspannende effect. U zit gewoon lekkerder in uw vel door even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en plichten. Heerlijk ontspannen en weer klaar voor alles wat u moet doen.

Ontspannen en relaxen in uw eigen Newtrend sauna: meer dan genoeg voordelen om er zelf een in huis te hebben.