Newtrend Infrarood sauna’s

Infrarood, straling, sauna’s en Newtrend

Infrarood, straling, sauna’s en Newtrend

Infrarood straling klinkt misschien eng, maar het is iets dat overal om ons heen is, het geeft de warmte die we voelen in de zon en is niet schadelijk. Door speciale stralers in onze sauna cabines wordt infrarood straling opgewekt en ervaart u de aangename warmte, net als in de zon.

We kunnen infrarood straling niet zien. We voelen het als warmte en daarom is infrarood straling prima te gebruiken in sauna cabines. Deze straling moet natuurlijk wel gemaakt worden. In de loop der jaren zijn daar verschillende soorten stralers voor ontwikkeld en gemaakt. 

Door productverbeteringen zijn de stralers die wij tegenwoordig in onze infrarood sauna’s inbouwen, zeer effectief en efficiënt. We maken gebruik van combinaties van paneelstralers en fullspectrumstralers om er voor te zorgen dat de straling die wordt gegenereerd, een prettige warmte en een comfortabel gevoel levert. Onze nieuwe stralers zijn ook efficiënt, want energiezuinig. Voor u nog een voordeel want met onze infrarood stralers verbruikt u aanzienlijk minder stroom dan met andere sauna’s. Bovendien gaan de Newtrend stralers lang mee. U krijgt niet voor niets 5 jaar garantie op onze stralers! Een ander kenmerk van Newtrend infrarood sauna’s is het interieur van de cabines. Door gebruik van speciale stralers is het mogelijk om deze mooi weg te werken achter houten roosters. Niet alleen is een Newtrend sauna beter en betaalbaar, onze cabines zijn ook mooier. Kijk op de foto’s en zie het verschil.